I'll be your hope

Dålig uppdatering men så får det vara, finns ju dom med sämre! Skolan idag = bornig, seriöst så förstår jag inte meningen med att gå dit när vi endå inte behöver göra något, är man klar och frågar vad man ska göra får man svaret "gå ut och sola lite då" man bah, jaha? jaja det är iaf vad jag har gjort i skolan, och läst lite i min bok. Ska ut med jessica nu snart och göra våran "att göra" lista. Fett tufft haha..






todays look


hastalavista babes

Sometimes it’s so crazy that nothing could save me

Det märks verkligen att det snart är sommarlov, i skolan har man typ inget att göra för det är onödigt att börja på något nytt som man sen glömmer bort under sommaren, man gör klart och lämnar in sen får man göra det som behövs, vilket inte är mycket... Asskönt, och så märker man på kvällarna hur det blir mörkt senare och senare, sommaren är verkligen nära. Skolan var iallafall skit slapp, har knappt gjort något, eller jo jag ritade framsidan till min "snoppbok" eheheh. Skulle vara ett kärlekshäfte men snoppboken lät grymt mycket bättre, eller "det gyllene området" eheh för thats it! ;)


Framsidan till min fina svenska/no inlämningsuppgift hehe


och this is baksidan hehehe
martin alice & alwa hjälpte mig med lite smådetaljer också hahaha



ska käka sen ut med min babe, cya all


SwEeT

yeah, har inte uppdaterat något idag och inte alls bra i helgen men det kommer! har haft fullt upp nästan haha.. drar och duschar & lägger mig sen, sweet dreams ♥

FUKKKAAA UR



GALET,

Amanda&jessica en lördagkväll+har tråkigt+ ballonger = yeah u'llse, q8 is all I say ;)

Dag 30 dvs sista dagen

En valfri bild


rubriko

Old trash, fast allt va inte trash men det mesta, hittade bilderna som jag hade på min förra dator, u see








































kommer säkert fler ikväll.
kärlek till er people ♥


Dag 29

Nyaste bilden på mig själv


U named it

Den här dagen vill jag inte minnas, cäpä har haft ont i sidan på magen, mensverk, ont i foten, ont i axeln och ont när jag andas, blev dygnsur när jag gick till skolan imorse för det börja regna precis när ja kom utanför dörren och hittade ingen parraply, var blöt hela dan i skolan och min jacka var blöt när jag gick hem, nu regnar det och ja har fortfarande ont och är trött. Slutade vid 12 och var hemma vid halv 1, sen dess har jag legat i sängen och mått bajs. Ska fortsätta med det ett tag till nu, Howdiee




Var någon som loggade in på msn nyss btw, han hette "kast med liten dvärg" haha, det var iaf roligt


Dag 28

Väder






Nananananananananananananananana batmaaan'

Fingrarna är kalla, fryser om benen, och luktar inte gott alls, men oj vad kul vi har haft, jag och den främmande kvinnan som attackera mig alltså :)

Aja, inläsningsdag i skolan, satt hela förmiddagen med min svenska/no och blev helt klar! skit skönt. Sen efter lunch gjorde ja omprov i no och franskaprov, kändes helt okej typ. Mitt hår är krulligt föressten.
Ska nog krypa ner i sängen och värma mig nu, eller först tar ja ett varmt bad, men sen!


Dag 27

Tema 2






gladgladglad ännu mera glad

JAG KLARADE DET! åhfyfan vad skönt!

eller?

Drar upp till Stockholm nu för att göra teoriprovet, kommer förmodligen inte klara det men jag har iaf råpluggat haha.. Wtf det blir som det blir, men iaf så började det regna nyss, precis när ja ska dra så blir det regn?! fuck alltså vad äre här.. När ja kommer hem från sthlm ska jag sätta mig o börja med lite skolgrejer, har en jävla massa prov nu..
Onsdag -
Engelska del 1
No omprov
Franska

Fredag-
Engelska del 2
So

Usch! och nästa vecka ska dessutom svenskan in. jobbiga lärare man har men shit happens, antar att de bara e göra så mycke ja kan o sen gå vidare. Keep on smiling uknow!

Nej nu måste ja dra, cyaall!


No one else can feel it for you

Har så jävla mycket just nu, imorgon åker jag ju upp till stockholm för att göra mitt teoriprov, på onsdag ska jag göra omprov i no, franska prov, och första delen av engelskaprovet, och på fredag är det soprov och del 2 på engelskan. Jag orkar inte plugga till allt men jag har iaf tänkt försöka haha.. Har gjort illa foten också som ni vet? var till skolsyrran idag och fick stödstrumpa+ stödlinda, för min fot kommer tydligen vara svullen ett tag i värsta fall, skit också, när man för engångsskull är motiverad att springa skadar man sig! FUCK





och så slänger vi in en dagens outfit på de ;)







Dag 26

Detta skrattar jag alltid åt








,

Godnatt

Jag och issapissa när vi inte orkar jobba matte, Alwa ligger under oss någonstans också, haha


motorcykel? I LaJk

Cha bloggis, har varit hemma en stund men inte orkat uppdatera mer än förra inlägget. Har iaf inte gjort något speciellt idag, jag har mest bara legat i min säng och kollat film faktiskt. Låg en stund i solen men sen vart det riktigt varmt så gick in. Åkte motorcykel med papi nyss, SÅJÄVLA HÄRLIGT KÄNSLA att sitta på en motorcykel och kolla på hastighetsmätaren och se hur "pinnen" rör sig från 40/h till 140/h. kanske låter töntigt men that's it! Har faktiskt redan bestämt mig för att jag ska införskaffa mig ett motorcykelkörkort det första jag gör när jag fyller 18! UNDERBART!

ska nog ut och träffa min fina broder E ikväll, och vara med jessicuz den vilde, haha.
Ni fårha de bra!


Bilden är tagen för ett år sen ungefär!

Dag 25

I all hast


Ahohuh

Drar till stallet, sista inlägget för idag så take care, kommer nås på telefonen hela kvällen!
bYe


Festis

Blä, var ju hos Isabelle tidigare, gick dit o hjälpte henne lite, sen kom Alwa och Julia då typ mysfikade vi lite osv. Isabelle skulle in till Södertälje och byta hennes present så vi andra åkte med. Var där i en halv timma typ sen åkte vi hem igen, haha värt.. När ja skulle gå från bussen så bah vek sig ena benet så jag ramla, vred till foten skit konstigt och skrapa upp knäet lite grann, buhuh :( Gör skit ont i foten kan knappt gå men vafan, kämpar på och ska ut till stallet och rida! Haha bra.. men det går väl bra, vi rider 'lugnt' hehe. Äsch det kunde ju vart värre.
Btw äre inte rätt komiskt att just idag är det skit bra väder? Jorden ska ju gå under ikväll och grejer ;)




Sha bitches

 Sticker iväg till isabelle nu för lite födelsedags mys, jag kommer inte uppdatera så bra idag för har fullt upp! Men ska försöka, ByE



Todays outfit




Dag 24

Detta gör mig glad

lite snabbt










Home

Kom nästan precis hem, är skit trött osv men ska inte klaga. filmen var helt okej, tycker faktiskt den var bättre än jag förväntat mig! Fick ha på oss skit snygga brillor också, checka in det här liksom!


hahahahahha!! sanningen är att jag inte kunde ha glasögonen som fanns för vuxna så fick ta barnglajjer :/


man ser ju lite skillnad iaf haha..

over and out

Så här ser jag ut idag, nu är jag off till isabelle och sen vidare! cya later biatches




Dag 23

En sommarbild


BaBe?



I stort sätt så kommer min dag imorgon se ut, om jag orkar gå upp dvs

Jävla hicka

 Hade haft hicka 8 gånger när jag började skriva dethär, men självklart fick jag hicka en gång till bara för de så nu har jag haft hicka 9 gånger idag. fuck

har snart druckit en liter vatten men vet inte varför haha. jätte onödigt är inte ens törstig men endå :D
imorgon äre plugget som gäller, men tänkte slänga upp ett litet schema för hur dagn sen ut ;)


jag är jag men vem är du?

Lite smågamla bilder sen några år tillbaka, har faktiskt ingen aning om exakt HUR smågamla, men aja..

















Vet inte vad ni andra tycker, men enligt mig är dom rätt heta!


jävla fucking cp hicka

Har haft hicka typ 4 gånger idag, bara så ni vet

Dag 22

mitt beroende


Dag 21

När jag var liten






!

Oh my god! Det har vart värsta kaoset i skolan idag, eller kaos och kaos. Jo det är nästan så jag skulle vilja kalla det! Jag vill inte gå in på mer detaljer, men det var en grej som kom fram och nu vet jag inte hur det ligger till. Jag personligen har ingen emot det men det verkade som att en hel del hade det. Jag menar varför göra det till en så stor grej? Alla är olika that's it, så har det alltid varit och kommer alltid vara. Jag vill inte gå in så mycket mer på vad som har hänt/sagts och om vem. Det är den personens ensak, inte min!


blablabla

Drar och tränar mina små flickor i fotboll nu, resten av mitt liv lär väl gå åt till att plugga moppeteori, blä. Aja se you all later

Gonatt mafacka

När man tror att man känner någon, och man tror att den faktiskt tycker om en. Då kommer den riktiga sidan av personen fram och det var inte alls så som man trodde. Att man kan ha så jävla fel om någon det känns som man verkligen har känt. Man inser, även fast man inte alls vill det, att man inte är av något speciellt värde, en av alla andra. Det suger, verkligen, it fucking sucks. Men vad fan kan man göra åt det? INGET, för försöker man, så är man jobbig. Fucking jävla riktigt enormt jobbig. Usch




Jag gråter inte för att jag är svag, jag gråter för att jag har varit stark för länge.

Det mesta är skit just nu, orkar inte vara glad och orkar inte låssas att allt är bra när det är åt helvette förjävligt.

Släpade mig själv till skolan
eller mamma släpade mig, eller nä, men nästan. Skolan var nästan som alltid så orkar inte ens berätta något om den. Drog iaf inte till Södertälje efterskolan med Alwa och Julia, leta present till min kuk för hon fyller snart. Vi käka lite också. Ja hitta även lite skit att fylla på min nästan tomma garderob med.








depptrosor







dagens minimum inköp, jag ÄLSKAR fina trosor, det är fan bland det bästa som finns för man blir så glad av dom haha.


Dag 20

Tema oLika







go fuck your self

Allt är bajs at this time, eller nä inte allt men jävligt mycket iaf. Har lust att bara spy någon rakt i facet och skratta, mean girl. ohyes. mänskligheten är fan överskaddad ibland, facebook är knas och mitt rum är ostädat och jag orkade inte springa idag och fuck allt nästan. tror dessutom jag har feber och hur lyckat är inte det då, teoriprovet på tisdag om en vecka (den 24). FAIL så det bara skriker om det, orkar inte repetera eller någonting. FUCK LIFE just nu

Har legat under mitt täcke halva dagen och det tänker jag fortsätta med från och med nu. GODfuckingNATT

push it to the limit




Be my sunshine

Inte okej av mig att inte ha uppdaterat igår! Förlåt men jag hade liksom inte tid, började med att jag vakna 20 över 8, skulle möta julia på ip 5 i halv haha.. Mamma körde iaf upp mig så jag hann men nej ingen frukost :( Vi skulle dömma matcher för typ 03or, de va väl, eh ah kaos. Skönt att nästa gång är i juni haha :). Sen när ja kom hem la jag mig i soffan och halv sov en stund tills min morbror och hans familj kom. Fick presentkort på statoil, skit bra! :D Sen käka vi iaf lunch, hoppa stuttsmatta och fika. Dirket efter fikat drog jag och min familj -albin för han var inte tillräckligt tuff, till min faster och fira henne lite eftersom hon hade fyllt. Fikade där också och jag kände att jag var oerhört extremt mätt haha. Runt halv 6 åkte vi till stallet och red med Ida. Hoppade lite fälthinder och så, när vi ridit klart kom mamma och hämta alvas saker och jag sprang hem, 4.2 km. Kändes skitbra efter ;)
nu ska jag snart typ klä på mig och grejer känns ju som de är dags nu, även fast jag hellst av allt skulle stanna i sängen hela dan :D


Dag 18 & 19

Känslor & Här bor jag


känsla


det ger en känsla av, kallt


HÄR bor jag :)

Bläö

Så sjukt jävla seg dag idag trött, sliten och vill bara spy på nästan alla. BLÄ skulle egentligen ut och sprungit imorse men ja sket idet, skulle egentligen ut med kompisar men nä, jag orkar inte. Ska fortsätta ligga i min säng som jag gjort fram till nu, det är så mjukt och gosigt och det känns som att man ligger i en varm grop haha. Imorgon ska jag & Julia dömma fotbollsmatcher för småbarn, samlas halv 9 och jag undrar om jag kommer överleva. Fml. Efter det åka och rida och sen springa hem. Jag undrar vad jag utsätter mig själv för egentligen! Detta är inte hälsosamt!!


Dag 17

ett ögonblick


Dag 16

Ett självporträtt i svartvitt


(>'-')>♥<('-'<)

If you need me
I'll come running
From a thousand miles away
When you smile I smile ♥

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för det finns så himla mycket att ta upp, alla helt sinnessjuka saker som vi har gjort, allt vi ska göra, hur knäppt det alltid lyckas bli när vi är inärheten osv.. "Man blir som man umgås" brukar man säga, och på oss stämmer det verkligen! Haha. Är jag grinig och du skitglad smitter det glada alltid av sig, och tvärtom hoppas jag! Alltid, alltid, alltid är det något som blir knas, speciellt när vi öppnar käften för att säga något smart. Det kan bli hur sjukt som hellst. Som när vi köpte marsmallows & smultroncider, satt på din balkong och försökte grilla dom över värmeljus! Haha det gick ju inte så bra, dom började antingen att brinna eller så hände inget.

 Så fina blev dom, men vad gör det? Vi hade kul endå, OCH så lärde jag mig att inte tugga med öppen mun för det låter så hemskt. Din morsa måste tyckt vi va födda åt fel håll.
Eller när vi gick runt en hel dag och skratta åt alla med tb. Kunde gå förbi en gammal tant på 80 bast som vi skratta åt. Sånt skit är ju egentligen inte ens rolig, men det BLIR vad man GÖR det till. Som lektionerna i skolan som man bara inte kan jobba på, när man sätter sig i ett grupprum och asgarvar åt alla som går förbi fast dom bara är helt vanliga och dom kollar på en som om man vore född i ett annat universum. Iofs är ju du född på jupiter och jag på mars, men det är ju samma universum liksom! :O
Haha sitter och skrattar åt alla sjuka grejer som hänt oss, om jag säger HARRYPOTTER&RON vad säger dudå?
En bild säger mer än tusen ord och såhär kan det gå! Och eftersom ingen kan se vart på bilden vi är så kan jag bara säga till er att vi sitter på bänken under våran osynlighetsmantel, för en sån har Hp och jag är han för Isabelle är Ron. Hehe, det var den dagen då jag hade slagit i huvudet 3 gånger, eller när vi satt där var det bara 2. Men jag ville ju visa att jag kunde flyga och sen kom dörren i vägen, det kan inte vara mitt fel! Sen inne på syslöjden när vi bara försvann och satt under manteln i minst 30 min. Då blev det like this...
HAHAHA ser så jävla brutalt sjukt ut så jag vill egentligen bara lägga mig på golvet och skratta men det går inte för det ligger alldeles för myckte kläder där.. :( To bad for me alltså.
Orienteringen idag när vi kom helt lost och jag brände sönder halva benen på brännässlor. Sånt får man fan leva med, vi hade alla rätt så vem fan bryr sig om lite brännesslor?! :D Jag vågar inte ens tänka på hur det kommer gå när vi ska ut i riktiga skogen, vi kommer fan inte komma hem igen och det gör kanske inget för då kan vi bo i en koja i skogen och äta kottar!
Jag känner att jag har skrivit väldigt mycket och det finns en hel del till som jag skulle vilja skriva, men jag börjar få kramp i fingrarna nu så ska sluta..

Jag älskar dig iaf min finfina bästavän, även fast du är helt damp, men jag har en sista fråga

skulle DU vara min vän om jag såg ut såhär?

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH så jävla snygg!
 
fast vänta, jag ser ju ut så :(



HEJDÅ ISABELLE FRÅN AMANDA XOXOXOXO I LOVE UU



Dag 15

KÄRLEK ♥












yo mackaflow


Dålig uppdatering, FÖRLÅT!

Dag 14

En vinterbild


snö i nacken, ni vet hur det känns..

Sunny

Det är så jävla härligt att det är soligt! Man blir liksom glad och ja, sjukt skönt att bli brun, det tackar man ju inte nej till.. Iallafall, var på teater med skolan idag, jag och Issa busa och satte oss längst fram i mitten, jätte smart tyckte vi, tills dom börja skvätta vatten och ragga.. Men ajo det var fan bra för att vara en teater. Dom fångade iallafall mitt intresse! :) Jag och Issa drog och köpte ett koppel till kaninen och sen käka vi. Sen gick vi och sola vid maren, sjukt skönt! Satt och vänta på tåget hem ca 40 min haha.. Aja nu är jag iaf hemma, har legat i solen och läst på till imorgon, jag har ju min uppkörning haha! Är inte så orolig över körningen, mer över teoridelen hahaha.. aja jag klarar mig på något sätt! ;)
Sitter nu med en smoothie & gör teoritest. Senare har jag domarmöte och sen tänkte jag ta mig ut och springa! Men tja, det får vi väl se hur det blir..

XOXO


Don't fucking tell me what to do


våran nya familjemedlem. Eller Alvas haha..


Idag har det fan vart en riktigt bra dag! Känns som att jag har fått en hel del gjort iaf!
-ridit
-sprungit 4.2 km
- grattat min brors barn
-börjat betala av moppekortet
-pluggat massor av moppeteori, så det mesta börjar fassna!
-fixat tvätten

Ska bara städa mitt rum och rensa lite i garderoben, sen är jag jätte nöjd!
Imorgon är det teater med skolan som gäller, sen efter ska jag försöka ta mig ner på
stan en liten stund!

PUSS OCH KRAM

Dag 13

Tema ljus








mina ljus

Dag 12

Min vardag



Ingen dag är den andra lik.
Som man brukar säga, nästan inga av mina vardagar ser lika danna ut, dom är alltid olika eller iallafall oftast, och jag älskar det! Jag gillar när det händer saker och inte vara fast vid samma saker hela tiden.
Men behöver omväxlande miljöer osv i sitt liv! :)

Rubrik

Förlåt för dålig uppdatering, hade inte på datorn alls igår.
Idag har jag och jessica konkat kanin, bur, mat, och allt möjligt för att min lillasyster skulle få henne kanin.
Riktigt snällt av mig faktiskt! :D

Har bara fixat kaninen hela morgonen typ och vart med jessica, skitskönt faktiskt.
Snart kommer de lite folk, bullar och saft♥, sen ska jag förmodligen ut med jessica ikväll,
vi får väl se lite vad som händer ;).
Juste, igår var vi på udm (ungdomsmottagningen) men klassen, först killarna sen tjejerna. JAG hade iaf skit kul, hehe :D


Vissa dagar är bara slöseri med smink.

Jag måste ju vara helt störd, fryser som jag vet inte vad, sitter och skakar som aldrig förr och endå äter jag glass? jag menar av allt man kan äta, glass när jag fryser? SNILLE!


Dag 11

Tokigt

Det är skitknas, igår slog jag i huvudet 3 gånger, HAHA.

1a gången satt jag med alwa och hanna vid matsalen, sen kastade fredrik upp något i luften och jag trodde jag skulle få det på mig och göra illa mig, så jag slängde huvudet åt sidan och där stog det en järnstolpe som jag självklart råkade träffa, efter det snurrade det lite grann & jag glömde bort min kod till skåpet.
2a gången skulle jag bevisa att jag kunde flyga så jag och isabelle satte våran osynlighetsmanten över kevins huvud och sen skulle han lyfta mig. Sen skulle vi gå igenom en dörr men då var jag för högt upp så jag slog i huvudet i järngrejen över dörren.
3dje gången var när jag kom hem. Jag låssas bråkade med min lillebror och slog han i magen, då skallade han mig över ögonbrynet.

Så ni kan ju själva lista ut hur mitt huvud mår, det är snurrigt hela tiden, känns som att gå runt på en mark som rör sig hela tiden.. hahaha


tokigt :(

Dag 10

Detta gör mig glad














Krig!

Jag blir så himla irreterad på folk ibland. Nu är det krig och den här gången är det mitt!

Om dina vänner inte backar din rygg, får du backa din egna rygg.


berätta inte hemligheter för din vän, för din vän har också en vän.

dag 9

Dagens brutta!


@
Isabelle Njammi på facebook!

Smart may have the brains, but stupid has the balls

Blir så trött på folk som ändrar sig hela tiden, säger först en sak och sen några minuter senare ändrar sig. Har man bestämt något är det det som gäller, om det inte skulle hända något så att det absolut inte går, jag har alltid varit känslig på den punkten. När folk säger en sak till mig och sen skiter i det och struntar i att höra av sig känner jag mig sviken. Inget att göra åt och jätte överdrivet men så är det. Kan liksom vara sur skit länge för att någon struntar i att höra av sig när vi sagt att vi ska hitta på något, ah så ligger det till. Det är min svaga punkt. Folk som skiter  i saker som är bestämt. Just so you know!

Godnatt biatches


dag 8

tar dag 8 idag också föratt jag inte hann igår!

En favorit bild


dag 7

En bild som jag aldrig lagt upp



hade inga som hellst planer på att göra det heller, men wtf, vad vore livet utan skratt?!
HÄR har ni iaf ett. ;)

Kom så bazzar vi lite guzzar

Jätte jätte dålig uppdatering jag vet! Ska berätta lite snabbt om helgen + lite picks ;)

I lördags kom ju tjejerna, jessica julia issa sua oh alwa, vi käkade trerätters, hoppade stuttsmatte och dunka musik förfullt. Det var en så jävla grym eftermiddag/kväll så jag vet inte vad jag ska säga! Runt halv 9 gick vi upp till ip för att kolla på brasan en stund men det var så jäkla tråkigt, vi kolla på fyverkerierna och sen vänta vi på alwas morsa. när alwa dragit kom mr X och var helt random, hahaha skit kul men ja, han följde med oss en bit hem och sen skutta han vidare till någon polare som hade fest. när vi kom hem kolla vi på någon asrolig film haha, eller jag tyckte iaf det var asrolig, en kille fick mens på benet och grejer! AHAHA.. senare gick jag och jessica med isabelle och julia när dom skulle hem och sen drog vi hem, på vägen mötte vi michaela och sandra, dom var random hahaha men aja det var kul. När vi kom hem satte vi på en film och kröp ner i sängen, det var skittrångt och jessica hade sin röv på min blåsa hela jävla nattenså när ajg vakna trodde jag att jag skulle kissa på mig. INTE BRA.

Söndagen startade skittidigt, gick upp vid 7 för att åka med en kompis till sjukhuset och kolla ryggen, eller jag fick tvinga dit han om man säger så, var där mellan kvar i 9 och 12 haha.. Helt sjukt att man behöver vänta så länge, skaffa fler läkare! Det gick bra iaf han hade bara varit klantig men inget farligt. När jag kom hem la jag mig och sov och när jag vaknade var mina två äldre bröder + mina småkusiner och min morbror+hans fru här. Jag vart jätte förvånad haha. var iaf barnvakt till dom små och åt massa fika, på kvällen kollade jag någon deckare med morsan och sen la jag mig.

i morse när jag vaknade hade jag fått ett sms från min morsa, hon hade skickat en såndär sms-glass, ni vet?
Om inte är det iaf så att man skickar ett sms med en kod och den som ska få dens nummer, sen kommer det ett sms där det står att man har fått en glass och att man kan hämta ut den. Tack mami


Sumitra & alwa






suua



















HAHA några skitsnygga bilder, mest på mig för jag inte vet om tjejorna vill vara med, men ajo.
nu ska jag leka chocktuff och gitta jao.

hejpå då bre

RSS 2.0